BejelentésEgyéni és csoportos foglalkozások, tanfolyamok, előadások
Nincs probléma, csak megoldásra váró feladat

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.A honlap szerkesztés alatt!

 

 

Néhány kollégával összefogva szerettünk volna létrehozni egy olyan bázist, ahol azokat a szakembereket találod meg, akik hivatásukat magas szinten művelik, és akiknek emberi és szakmai alázata figyelemreméltó.

Létrehozni azt a helyet, ahol az elsődleges szempont az ember, a hozzánk forduló. Ahol bárki bátran elmondhatja az őt foglalkoztató problémát, ahol nincsen tabutéma.

 

Ahol nem probléma, ha az egy órás konzultáció másfél órásra sikeredik, ahol nem tanácsokat osztogatunk, hanem a hozzánk fordulót kézen fogva kísérjük addig, míg szüksége van a támogatásunkra. Mindezt tesszük úgy, hogy közben Nála hagyjuk az erőt ahhoz, hogy rátaláljon a saját sikeres, könnyed, és boldog életének az útjára.

 

A Lélekutak Stúdióban megtalálhatod azokat a terapeutákat, akik akár egyéni, akár csoportos foglalkozásokon tudnak segíteni Neked abban, hogy „problémáidra” megoldást találj. Mindemellett mottónk az, hogy nincs probléma, csak megoldásra váró feladat :-)

 

Partnereink, tanácsadóink felkészültségéről, munkájáról már nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, ezért bárkit szeretnél „útitársadul”, mindnyájukat szívből tudom ajánlani.

 

A Stúdió több témában indít tanfolyamot, melyekre szeretettel várjuk az érdeklődőket.

A terapeuták bemutatkozó oldalán megtalálod saját honlap címüket is.

 

Szeretettel köszöntelek a „Lélekutak Stúdióban”. Ha már itt vagy, az nem a véletlen műve volt:-)

 

Lukács Tünde

Család és szervezetállító, Kineziológus

Okleveles biofizikai terapeuta, Természetgyógyász

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!